Lediga tjänster

Administratör/Ekonom med erfarenhet inom marknadsföring och beteendeområdet 

Team & Ledarutveckling har som affärsidé att utveckla ledarskap, laganda och motivation med resultatgaranti. Vi söker nu för omgående anställning två administratörer med erfarenhet av ekonomi och/eller marknadsföring. Kunskaper inom beteendeområdet är meriterande.

Team & Ledarutveckling arbetar främst i processer med företag men även med kortsiktiga projekt, föreläsningar och event. Vår vision är att etablera många vinnande kulturer i svenskt näringsliv. Vi stöttar dessutom idrottsförbund, klubbar, tränare och idrottsutövare där mental rådgivning kan ingå. Utöver ovanstående kommer många till oss för att få hjälp med sin personliga utveckling. Ingvar Bengtson grundade företaget i slutet av 70-talet och kontoret ligger i Billdal utanför Göteborg.

Team och Ledarutveckling erbjuder:

Du kommer att få en helhetssyn i bolaget, få samverka med kunder och vara delaktig i samtliga moment i våra processer. Vi arbetar med frihet under ansvar där vi tillsammans utvecklas och ger varandra feedback. Vi gillar humor, allvar, driv och tempo i vårt arbete. Uppgifterna är väldigt varierande där flexibilitet är viktigt för att skapa balans mellan arbete och privatliv. Arbetar du med oss får du möjlighet till egen personlig utveckling. Du får en upplevelseorienterad erfarenhet och hur man bygger och säkerställer framgångsrika kulturer. Viktiga värderingar för oss är öppenhet och delaktighet.

Rollen innebär stort ansvar och ställer höga krav som att:

 • Ha lång arbetslivserfarenhet inom administration, ekonomi och/eller marknadsföring.
 • Kunna arbeta med bolagets totala ekonomi fram till och med bokslut. Offerter, avtal och försäkringsfrågor ingår i detta.
 • Vara aktiv och driva marknadsföring och vår varumärkesprocess. Hantera sociala medier, annonser, trycksaker, hemsidan, powerpointpresentationer, kontakt med talarförmedlingar, mässor och konferenser etc.
 • Administrativt verka i ett helhetsperspektiv likt en spindel i nätet funktion, vilket bl.a. innebär, ”samtliga göromål” inne på kontoret. Sammanställningsarbeten, planering och strategiarbete. Förståelsen för att det är ett litet bolag är viktigt. Förmågan att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift samt arbeta snabbt och effektivt är en förutsättning.
 • Beteendemässigt medverka vid intervjuer/personlig utveckling och olika företagsaktiviteter. Representationer och samverkan vid nätverksträffar ingår också.
 • Ha förståelse och praktisk erfarenhet gällande kvalitetssäkring, verksamhetsstyrning, exempelvis insikt i SIQ:s värderingar.
 • Ha framförhållning, planering och strategisk förmåga med eget driv och initiativ i samverkan med oss är viktigt

Som person ser vi att du är:

 • Stresstålig, flexibel, utåtriktad och kan hålla många bollar i luften
 • Öppen och kommunikativ
 • Ärlig och lojal
 • Serviceinriktad och brinner för människor och relationer
 • Livserfaren och arbetat med din personliga utveckling i någon form
 • Kan arbeta kvällar och helger vid behov och där resor kan ingå

Skulle du eventuellt föredra att arbeta som konsult så finns det även möjligheter till sådan överenskommelse.

Skicka din ansökan på epost:

ingvar.bengtson@team.se. Sista ansökningsdag är 18/8. För mer upplysningar maila dina frågor eller gå in på vår hemsida. www.team.se